Followers

Wednesday, March 23, 2011

it's snow in my heart...

assalamualaikum... nak tau tak??? (klu taknak pown, nak cite gak kejap.. hehe^^)
cita-cita eqa dulu tak berapa tinggi, so tak de la nak blaja betul sampai ke seberang laut or oversea sane...
aim lepas spm nak masuk matrix or asasi.. mintak jpa pown tak pegi

check pown result temuduga tu..
sebab tak nak pegi oversea..hahaha.. apedaaa....

pastu sekarang,,, eqa plak yang kemaruk tengok fb,blog2 akk2, kwn2 yang study oversea..
da rase macam stalker plak eqa nie...

nak tau ape yang menarik perhatian sangat??? (kat mata eqa laaa...)

winter picture....
huaaaaaarghhh... saya sangat jelez ngan mereka... cube laa korg tengok gamba2 akk ML kt Moscow nie... hepi giler ngan snow.... huaarggggg.. =.=
and ade lagi la, beberapa students malaysia kat Moscow yang eqa tengok abes blog dia...
even 1st entry pown eqa sanggup bace.. padahal dah bekutrun lame dia tulis...

tp siyes, eqa paling suka akk ML punya blog..(jgn berani kacau akk nie sebab dy dah berpunya ok).. n akk ML da nk abes pown wat medic kat Moscow.. tahun nie dy grad ar...
so my dear sis... kte jumpe nanti la yer kat ospital.. hehe...(macam dia bace jer)
nak letak gambar akk ML, tapi.. cam tak proper jer ambik gambar kat blog orang lain tanpa permission...

ok itu sahaja.. moga eqa ade kesempatan nak jumpa snow...
taknak pegi yang kt genting highland tu.. tak real....

nak pegi jepun tengok bunga sakura...

p/s: culik mase kejap untuk hilangkan ngantok...
tahniah gak untuk junior2 ex-smkabp, azim n rafi.. terror gler korg bleh dpt 11A.. hebat2..
tahniah gak untuk yang lain... untuk yang kurang berjaya..
SPM BUKAN SEGALANYA... chill...

1 comment:

  1. hye eqa...hihi..sweetnyee...thanx darling. kalau nak gambar akak getau la, nanti akak email kan.coz gambar dalam blog tu kebanyakkannye xle copy.=)

    ReplyDelete

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails