Followers

Thursday, March 31, 2011

tomorrow

Honestly, I don’t need someone that sees what’s good about me. I need someone that sees the bad, and still wants me.

(Source: jerbie, via farranatasya)

salam sume...

hari nie rase tak larat jer.. i'm faced enough...

hope there still someone with kind hearted in this world (bunyik mcm frust je eqa nie an)

and tomorrow there are still have progress test that i have to sit.. and i'm not as prepared as before..

tanda-tanda bila eqa exhausted/taklarat/paksadiri untuk study:

  1. tangan, kaki, badan sume rase lenguh-lenguh.. nak menulis pown tak larat.. nak cakap pown tak larat... nak taip pown satu-satu
  2. fikiran dah melayang-layang tak tau la pegi mana,tengah bace amoebic liver abcess pown bleh sambil-sambil bukak tumblr, cari quote best..
  3. rase nak call some1, somebody untuk cite sesuatu yang merapu and memnyebabkan eqa gelak gler2 and lupa jap psal notes yang bergunug and PRO exam yang around the corner tu..
  4. wanted to cry die.. hohoho
  5. tengok scrin lappy pown da tembus sebb fikiran dah tak tau nak hala kat mana..
doakan eqa success selalu k, InsyaAllah eqa doakan kawan2 sume berjaya dunia akhirat..

p/s: semakin hari semakin gemox.. apekah yang dah jadi???



No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails