Followers

Saturday, April 9, 2011

durian si raja buah


As-salam to all readers..

sape duduk hostel??? angkat tangan cepat2.
(sape nak layan ko cik eqa oi...)

korang pernah alami tak situasi berikut:

masa musim durian...
parent datang bwak durian time weekend
and tak de sape pown pelawa korang makan durian..
(sebb tu parent daq junior)
so, korang menanggung bau yang menusuk hidung..
satu asrama bau durian...
tengok dari jauh jer durian macam nie...
sdeh x???

tak pernah jumpa lagi durian colour merah mcm kat atas nie..
orang kata durian jenis nie ada kat sabah jer..

pastu kalau balik kg time musim durian..
sume pakat2 bawak bubur durian blik ostel..
n eqa tak bawak plak sebab eqa blik ostel nek bas..
takkn nak bwk bubur durian.. abes 1 bas berbau..
pastu kalau lalu kat koridor, sume blik bau durian...
aish...

sebenarnaya.. klu kita makan durian tu..
takde ar bising2 kata pening bau durian..

so, kalau dah bawak durian gie ostel..
bagi2 laa kat kawan2..
so sume tak pening bau durian.. hahhaa
(motif utama: sape bwak durian bg ar kat aq..haha)

p/s: sume gamba ikhsan google..

2 comments:

  1. nda berapa suka mkn durian.. hehehe..


    dtg nk jemput join lucky draw..

    http://miszydian.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

    ReplyDelete
  2. dian dr kk kan?? best tak rse durian merah tu???

    sowi laa dian, x smpat nak join... bz.. hehe

    ReplyDelete

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails