Followers

Friday, April 8, 2011

being heartless

As-salam to all readers...

nak cerita pasal heartless... "xde jantung????"
or lebih dramatic.. takde perasaan..
ok nie especially buka n xde persaan sebab exam da dekat
(setiap kali ingat exam jer dapat palpitation sebab terlalu banyak nak cover..h
uuu)

(gamba nie sungguh dramatic)
n bukan sebab broken-heart-giving-permenent-scar buat eqa jadi heartless..

n bukan juga sebab pernah kena backstabe sampai trauma segala..

dah memang dari azali perangai macam nie .. heartless bila orang cakap psal.
sort off boyfriend, girlfriend, future husband/wife..
minat orang tu, crash dengan orang nie..
bagi surat layang segala...
kalau someone cerita psal bf dye.. sowi ar klu eqa buat muka busan...
and klu someone pergi kutok org lain pye bf/gf.. sowi ar sebab memang xsuke nak masuk campur..

and kalau call kwan2.. sowi ar klu eqa mmg tak pernakk tye:
"amacam bf/gf ko?? sehat?? bile rancang nak kawin??"
"aku dengar ari tu ko clash ngan pakwe lame, apsal?"
"ko single lagi ker?? xjumpe sesape ke kat u tu??"
"apsal ko couple ngan budak muda dari ko??"

paling tak pown dalam nada gurau eqa tye:
" weh daq mechi/cikgu kat tempat ko tu xde yg handsome mcam jun pyo ke??"
"kalau ade rakemen ar kat aq satu..hahaha"
dan selalu tanye:
"amacam study?? ok tak??, hebat sewh, ko ari tu dapat dekan"
"weh ko bile cuti??? xnak jumpe aq ke?? aq rindu seh kat ko''


and sowi gak sebab eqa tak bace sangat cerita cheeky, agak2 gedik macam:
'hari nie keluar ngan my Boy'
'ari nie baby bg i teddy bear'

and eqa suka bace:

mungkin korang pk aq skema.. nerd abes...(dah ar spek agak tebal).
budak skema... (serious aq tak skema)
and bukan gak
playing-hard-to-get

but...
i love myself and thats all that matter..
and i realy love my family n freinds toooo.....
and i'm realy sorry for that 'someone'..

p/s: motif utama tulis entry nie.. miss my old day back then, tgh dalam proses nk join contest cik nurussalwa

2 comments:

  1. blog sis ML best kan.. org nya pn comel jak nie..

    ReplyDelete

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails