Followers

Saturday, April 2, 2011

niat mahu tolong

salam..

seriously, eqa memang nak tolong sepupu eqa daftar masuk kolej..
sepupu eqa nyer result tak bagus sangat.. so dye nak mohon TEVK & ILKA lepasan SPM..
jangan ditanya apa itu TEVK & ILKA.. sebab eqa pown tak tau..

and kalau readers sume nak tau..
dari tengah lepas zohor tadi cube dia tak masuk pown server nak isi borang..

mula2 b4 zuhur tu boleh jer.. pastu ade jammed sket sbb line kat kolej nie pown macam si siput sedut bwak schistosoma (eh bukan siput kat air tu ke?? tu kira siput ape ek??)...
arghh abaikan...

aq da nek stress and kalau nak tau stress boleh menyebabkan.. GASTRITIS..
and lagi teruk boleh menyebabkan ACUTE PEPTIC ULCER...
huh nasib baek aku baru je beli nestle BLISS (minuman yogurt rendah lemak) yang baik untuk penghadapan kita (ok, aq da start merepek)..

and kalau readers sume nak tau, tarikh tutup dia ialah 4 APRIL which means, ari isnin nie..
huarggghhhhh...
apsal ar cousin aq yang sorang nie baru bagi no pin hari nie...
wat aku stress jer...

adakah aq perlu ambil anti depressant??? tapi anti depressant boleh menyebablan liver cirrhosis.. and consequence to liver failure.. t aq dapat ascitis, abdomen distended.. da x cun ar (bile plak aq pernah cun??).. ok aq sekali lagi dah merepek..

tak pown t aq amek morphine ar.. ade euphoric effect, bez sket.. tapi takut abuse plak, nanti developt dependent toward morhine bahaya2...(agak2 doc Igor sayang aki lebih tak kalau dia bace aq punya blog ade cite psal drug2 sume nie?? hahaha)

ok ar.. hope esok aq akan cube sekali lagi untuk mohon..
doakanlan eqa k readers

(ups sowi ar kejap eqa, kejap aq, arghhh STRESSS)

p/s: sowi entry bosan..)

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails