Followers

Wednesday, April 6, 2011

Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri


salam sume oleh sebab keadaan sangat mengantok, g ar jlan2 kat blog misz dian yang cantik (jelez) n decide nak join segmen: mahu jadi diri sendiri..

so miszdian, sowi ar i juz copy paste your ques.. hehe

tgk.. cantekan header dear...


ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?
hall..(ruang tamu) sebab kat situ ar eqa tengok tv sampi tertido or makan sambil tengok tv n borak2 dengan my family

pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
maksud soklan nie pengalaman xdpt dilupakan ke??
masa form2 ktorang decidekluar outing nak pegi rumah kawan kat sungai rengit, pengerang..
pastu tunggu bas bukan men lame, boleh plak tertinggal bas..
then, g tumpang orang (ntah sape2..x knal pown) tp mase tu mmg yakin gler jer ngan org yg ktorg tumpang tu.. klu skrg mmg x brani nk tumpang korang yg kita tak kenal..
and lastly sampai gak kt rmah kwan tu.. blakang rumah dy ade laut... tu yang semangat nak pegi.. hahaha

tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
selalu 'tertido' dengan spek2 skali and tak tutup pintu bilik..

jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?
nak jadi cikgu math, sebab saye cinta math.. haha

bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?
biarkan dulu dia nangis sampai berenti sendiri, then bru bg nasihat or semangat

apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
nangis.. cry

lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
tak dapat nak recall balik ar malam2 mcm nie.. hehe

lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?
jalan tunduk jer.. sebab segan..

mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?
2-2 pown tak kowt..

ok da selesai sume.. heheheh

p/s: petang tadi makan nasi ayam penyet kat syeksen7 shah alam.. sedap tp sambal dy agak pedas.. sampai sekarang rase perut panas jer.. hehe

2 comments:

  1. wah cintekan math tu..
    eh2 macam mane nak kasi cinte pade matah ye..hihi
    sy x reti la math ni.. :)

    ReplyDelete

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails