Followers

Saturday, May 28, 2011

25 things about me..

Salam alaik...

bace post tjuk nie kat banayk blog.. then last bace kat blog cik azwa.. so sebab die random tag sesape je yang bace ceq buat la ye.. (ok, aq mengaku aq stalk ko nyer blog.. hahaha)
and eqa tengah sangat bosan.. dah tak tau nak wat pe..
so.. kite enjoy!!! (nada mcm peteri>>)

ok let's start our journey.. haha

  1. nama saya nurul atiqah binti nor said.. (so, kalau binti tu kira paham2 je ar ye..i'm a gurl)
  2. orang panggil- uda, eqa, tqah, aiko, kecik (ade gak orang panggil nurul.. upss)
  3. tinggi 150cm (ok, saya memang rendah.. nak wat mcm mne dah genetik). tapi kecil2 cili padi.. haha... berat tok seh tye la. tp still in ideal weight la kan.. ^^
  4. selalu belagak macam besar sangat, sebab selalu kate orang lain kecik.. (ok, dyorg memang kecil+comey, and sy gemuk.. huhu)
  5. currently study medicine kat uitm shah alam.. uitm dihatiku^^
  6. lahir 11 january 1991 (ok, sape dah tau kne prepare present utk bday tahun depan^^)
  7. eqa lahir berat 3.5kg.. berat sungguh kan.. mak kate nak lahirkan eqa la paling susah.. (so, eqa kne selalu ingat kat mak, sebab mak dah susah2 mengandungkan+lahirkan eqa.. T.T)
  8. duduk ostel sejak form1, mase tu umur baru masuk 12.. kire nak tunjuk, eqa nie memang matured, takde manje2 dok bawah ketiak mak.. haha
  9. anak ke3 dari6.. ade abang, angah(kakak),3 org hero (andak, atih, adik).. hari tu ade orang teka betul eqa anak ke3 sebab eqa perangai macam kecoh2+tak matured(dy kate ar.. tp strongly disagree, eqa matured ok)
  10. anak jati johor, mak ayah orang johor and kampung pown dekat2 jer..
  11. suka makan yang sup ayam or daging tapi mesti kena ade sambal kicap.. kalau tak de, eqa pandang sebelah mata je.. (orang johor la katekan, memang tak boleh berenggang dengan sambal kicap
  12. penyimpan rahsia yang paling handal.. (especially rahsia diri sendiri)
  13. 1st impression orang kate eqa nie sombong, then kalau dah kenal lame baru dyorang akan kate eqa nie banyak mulut (so, don't judge me by the first look.. ^^)
  14. akan nangis bile rindu sangat kat rumah (especially bile dah 2 bulan tak jumpa family )
  15. feelingless... or lebih tepat tak berapa pandai nak express feeling.. (my bad)
  16. berusaha untuk selalu senyum.. :)
  17. sanagt rajin buka fb, even tak de wat pe pown kat fb tu.. sampai daq2 u panggil eqa aiko.. (bcoz my fb name aiko atiqah)
  18. suka photography.. even tak de pown camera canggih macam dslr.. tp eqa suka tengok gamba cantik2.. (1 hari nanti eqa akan ade gak dslr)..
  19. suka makan ice cream..
  20. rabun jauh yang agak teruk..
  21. tak suka bende masam
  22. rindu kat kawan2 skola menengah.. dyorang the best ^^
  23. selalu lenguh2 tangan and kaki, kalau banyak sangat wat kerja..
  24. tak suka orang yang suka pergi memancing tak ingat nak balik rumah (tak dituju kepada sesape)
  25. tak suka makan gula2 + chewing gum.. (benci orang makan chewing gum the, buang merata-rata.. boleh wat spoil mood jer)
oh.. akhirnya abes gak.. hahaha
p/s: jom pegi main kayak..:)

1 comment:

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails