Followers

Monday, May 23, 2011

Go Green Guys




nie contest my lil sista.. haha.. miss u dear.. kalau korang nak join tekat kat banner k..
ok dik, akk dah join nie make sure akak menang.. hahaha
syarat penyertaan (dengan your sis nie pown nak letak syarat gak ke yan.. kidding~)

1. follow my blog
done
2. buat entry bertajuk "GO GREEN GUYS!"
done
3. pilih gambar korang yang paling terbaik dari ladang yang ada elemen nature a.k.a alam sekitar .
sebenarnye nak letak gambar nie:
tp macam sme ngan your banner..
then eqa letak gambar nie plak:
so, the second pic is da one yg akk pertaruhkan utk contest nie.. hehe

4. pastu cerita la siket pasal picture yang korang pilih tu.
that pic bru lagi.. still fresh, hot bru kuar dr oven.. ahah.. picture taken mase pegi lost world of Tambun..
nie gambar kat petting zoo, with merpati named giant

5. bagitahu sekali apa yang korang pernah buat sebagai makhluk bumi dalam menjaga alam sekitar kat cerita korang tu.
ape ek..
1)buang sampah kat tong sampah, kira contribute utk mnjage alam sekitar gak kan..
2) pernah pergi orchid rescuer kat gunung ledang.. save the wild orchid..
yg laen x dpt pk la plak.. haha
6. jangan lupa letak link entry korang kat ruang comments ok ?
done
7. jangan lupa tag 2 orang kawan2 blogger korang untuk join this contest. make sure diorang tahu tau .
ok, nak tag
c's anis
azwa

8. tarikh tutop penyertaan adalah pada 25 JUNE 2011 jam 12 malam.
cepat2 masa dah x byak nie

p/s: tq yan.. akk sebenarnya xde idea nak post ape kat blog nie..hehe

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails