Followers

Monday, May 9, 2011

nak balik!!!



salam alaik...
exam dah lama habis.. last friday exa ended with EMJ (ethics and medical jurisprudence)..

klu nak tau exam preclinical medical student macam mana boleh lawat page:
syazmin, lisa, fifi.. dyorang ade preview psal exam ktorang..

so, eqa mmg malas ar nk preview satu2 pasal exam nie, sebab ianya agak memeningkan kepala.. :(
sebenarnya.. eqa masih stay kat s.alam sebab kena tunggu list for viva..
viva stand for what??? eqa pown x tau haha..
basically, viva macam interview for those borderline pass or viva distinction, which mean for those exellent student..

sape dpt viva dyorang akan call for sit the interview.. (xtau ar ape yg lecture2 aka tye nanti)
so, at first doc kate list viva kuar ari selasa (which mean ari nie)..
so eqa pown tggu ar kat s.alam sebab kalau dapat viva t x pasal kena ulang alik balik s.alam..
tetibe dyorg kate viva kuar esok.. WHAT???

bila eqa nak balik nie??????????
dah mmg rindu gler nak balik rumah..
dah 2 bulan x balik..

NAK BALIK!!!!!!

mak, ayah dah asek tanya jer:
"uda bila nak balik??"
sampai dah x tau nak cakap ape...

mak siap dah janji nak wat tomyam special untuk eqa..
nak wat ikan masak lemak cili api..

Ya Allah tolong lah, eqa xnak kena viva...
eqa nak balik jumpa sume orang kat rumah... (T.T)

p/s: cantik tak blog lpas renovate??

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails