Followers

Tuesday, May 10, 2011

plant vs zombie 2

salam alaik..
nie gambar anie tuk game plant vs zombi.. korang main tak???
membe2 kata nanti akan ada plant vs vombi 2..
x sabar nak main the second season for this game.. haha
bahasa rojak sorii

sebenarnya nak cerita...

eqa suka makan kentang.. hahaha..
even ade orang kata..
makan kentang dengan nasi tak bagoz..
tp eqa still ambil kentang tok lunch with nasi.. haha
pernah bae post nie x??

untuk manusia yang x berape nak pandai masak nie..
masak kentang adalah yang paling mudah.. (selain masak telur)

eqa selalu wat,
kentang goreng sambal
kentang+bawang+bilis+cili padi+kicap
kentang+ayam cincang+cili padi+kacang panjang
kentang+tempe sambal
dan bermacam2 jenis resepi kentang
(tp x reti lgi wat kentang putar -mashed potato macam kat kfc)

eqa gak suka beli wedges, fries, potato chip..
sume yang berunsur kentang eqa suka..

so, kentang nie bek ke tak untuk kesihatan???
sesape yang tau, bagitau la eqa.. hehe

p/s: mood nak balik rumah makan kentang... haah

3 comments:

  1. game ni masa sem 2 dlu, semua sibuk nak main.. daa la masa tu tgh exam hahaha bley laa ketagih main game mcm nie..

    ReplyDelete

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails