Followers

Friday, July 29, 2011

bola sepak FIFA world cup..




salam alaik..

sape nak tau, aku dah start minat tengok bola...
tapi aku just tengok Malaysia je ar..
sebab aku tak berapa nak paham sangat style2 Liga2 nie..
even Liga Malaysia pown aku tak tengok,
EPL pown aku tak tengok..
serius aku just tengok HARIMAU MALAYA jer.. haha
(bagooos kan aku.. hoho)

masa Malaysia lawan Singapore semalam aku tengok ramai2 ngan group-posting-mate,
kitorg tengok kat CITY MEWAH (tempat makan best kat teluk intan..)
tengok dengan penuh perasaan dan penghayatan..

masa tengok bola tu, sume sebuk dengan:
APEk>SAFEE>AIDIL>KUNA>MUSLIM

and dengan sangat tetibe.. camera close up kat player no.12
perkataan first kat mulut.. "pergh, hensem ar player no 12 nie"
and tanya kawan2 sape c no12 nie??
sume orang tak tau, (dia tak femes-amos ke??)
and awal2 dah niat, balik bilik nak google ar pemain no 12 nie..

korang nak tau sape c dia yang berjaya menarik perhatian aku??
(dah la, sekali je close up betol2 kat muka dia nie, asek2 close up kat c safee sali je.. Jealous)


beliau ialah.. AMAR ROHIDAN.. (clap3^^)


ce tengok gaya dia main.. ade style kann3 (lepasnie nak tukar no feveret no 12 ar.. haha)


tapiiii.... sebenarnya dia dah kawen.. huhuhu...
dia baru kawen mac 2011..
kecewa akku tak minat bola dari dulu.. huhu

comey kan3.. (jelous meh..)

k laaa... sampai disini sahaja.. aku tak de lah kecewa sangat sebenarnya, tapi agak kecewa ar sebab 1st time aku minat footballer tapi dye dah kawen plak.. huhu T.T..

p/s: aku kena kejar hidung aku yang kerja berlari-lari je dari tadi.. (runny nose =.=')


2 comments:

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails