Followers

Monday, October 31, 2011

JAHAT

AKU MEMANG TAK BOLEH NAK JADI JAHAT
EVEN AKU JUST TAK PUAS HATI, AND CAKAP KAT MEMBER (OR MENGUMPAT)
PADAHNYA AKU YANG DAPAT BALIK
SO,
AKU KENA JADI BAIK SENTIASA..
HUHUHU

..CRYING ALONE..

TAK PE ALLAH ADA^^

hoping for the best

p/s: memang bukan rezeki aku la tu.. (T.T)

Monday, October 24, 2011

i think...

i have beautiful blog :D

hahaha

Thursday, October 20, 2011

politician say..

salam alaik.....

dengan ini saya menishtiharkan.. saya bukanlah pihak kerajaan ataupon pembangkang.. hahaha
tak kesah la kalau orang kata saya tak de pendirian..

cumaaa.. sebenarnya nak cakap kat sini...

kalau tak puas hati ngan PM.. tak payah la ngumpat kat belakang, dok post kat FB.. pergi ketuk pintu PM cakap kat dia terus kan senang (boleh ke?? hehe), tak pown post kat wall dia.. kalau post kat wall sendiri mana dia baca.. saya tak kata apa yang PM buat semua betul or semua salah.. and saya pown sebenarnya tak berapa tau sangat political issues nie.. sebab rasanya politik sekarang makin kotor.... niat masuk politik dah tersasar jauh.. nak percaya surat khabar, TV tu pown rasanya susah, sebab kita tak tau cerita sebenar, cuma dengar or baca dari pihak ke-tiga..

just, kita sebagai MUSLIM tak payah kowt nak maki hamun pemimpin!!! umur setahun jagung nak kata itu-ini pasal kepimpinan kerajaan.. BELAJAR BETUL2 la kawan2, then amek science politic, dah besar jadi orang politic, kita tengok macam mna awak pimpin negara yang multiracial dengan berjuta orang nie.. negara kita pown ada hak bersuara, pergi la tempat2 yang sesuai untuk luahkan pendapat.. tapi yang penting TAK PAYAH LA MAKI HAMUN, CACI NISTA, KELUAR PERKATAAN KESAT.. KITA KAN ORANG MELAYU ISLAM>>MANA MANNER KORANG!!!

CAKAP DENGAN MENGGUNAKAN PERKATAAN BAIK2 DAN BERHEMAH, KELUARKAN PENDAPAT YANG BERNAS>> INSYAALLAH ORANG LAIN AKAN DENGAR..

susah jadi pemimpin nie,. even jadi ketua untuk kumpulan kecil.. tak semua yang seorang ketua buat diterima oleh semua pengikutnya..

p/s: tak suka dengar orang maki2 orang lain.. huhu

Sunday, October 16, 2011

saya dan adik2

salam alaik..

sape tau eqa baru balik dari johor?????
giler rindu kat sume kat umah tu.. mak, ayah, adik2, abang

nak tau?
eqa sampai2 je rumah si ateh tu peluk ketat2..
dy kate "lame gler tak buli ko de"
cehh.. ade ke patut nak buli akak dy yang comey lotey nie.. hahaha

alamak start rindu plak ngan si ateh nie
tadi balik tak sempat nak salam2 ngan ateh
tu la kuat sangat merayau la budak nie..



Sunday, October 2, 2011

kembar memang cute :D


assalamualaikum kamu-kamu semua
aku sangat suka budak2 kembar.. macam upin-ipin tu..
berdua, main same2.. comel gler.. muka sama, perangai beza..

aku ade cousin kembar.. fahmi and fahim..

comel giler ar dyorang nie.. umur 3 tahun..
nak tengok gambar dyorang tak??
(suppose aku kena mintak izin pak

ngah upload ga

mba dyorang kat blog.. tapi mintak halal je la yer pakngah and makngah)
kembar+abang hanif ^fahim+fahmi


comel kan2.. lama dah tak jumpa.. last jumpa time raye..
mula2 malu, nak amek gamba..
bile da start amek gamba.. sibuk kata
"lagi2"

p/s: nak kembar gak.. haha

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails