Followers

Monday, November 28, 2011

new year, new sem, new life

assalamualaikum..

dah lame rasa tak tulis panjang kat sini.. biasa la busy kalah menteri.. hehe
asek post bende2 emo je kan..
tak de pown post2 jenaka.. hahaha

sebenarnya sekarang pown tak de idea nak tulis ape..
just tulis, so bila masa berlalu..
tahun berganti tahun.. boleh baca semula blog nie..
boleh kenang semula kenangan2 lama..

owh saya memang selalu lupa.. biasalah manusia..
so, dengan adanya blog nie, dia boleh tolong saya ingat kembali kisah2 lama..
bukan nak diratapi.. tapi nak dijadikan pengajaran untuk hidup akan datang
moga kesilapan dulu tak diulangi kembali..
moga bila rase sedih atau kecewa, boleh buka blog dan senyum :D

Maal Hijah dah tiba.. kalau di sekolah dulu, sambutan meriah..
duduk di kolej baca doa awal tahun dan akhir tahun sendiri2..
hidup dah makin berubah...
tak tau la kearah yang lebih baik atau sebaliknya..
hope berhijrah kepada yang lebih baik.. amiinn..

sem baru, posting baru..
moga lebih baik dari yang lepas..
welcome to pediatric and adolescence posting..
hoping for the best
let the past go, however learn from it

p/s: tak sedar kredit dah takde 1 sen pown dan ko-op tutup.. nampak sangat tak berapa kesah dengan prepaid celcom.. ye la.. dok tepon mak jer.. bukan ade sesiape.. haha

Friday, November 25, 2011

final exam

salam alaik

readers, i'm doing really bad in my long-case..
when i say i'm doing BAD..
i really mean it

so, now just let HIM decide..

TAWAKAL, REDHA

Monday, November 21, 2011

wishlist for tomorrow

- hope dapat patient yang baek
- hope dapat palpate kepala budak dengan jawanya
- hope dapat case yang selalu buat
- hope clerking esok tak tertinggal info-info penting
- hope ble draft history boleh buat dengan smooth ngan Dr. paham cerita patient tu
- hope esok present physical examination dengan tenang
- hope dr. sangat baik esok
- hope dapat jawab soalan dr. dengan tepat dan smooth dan betul

-hope everything gonna be fine tomorrow.. ^^"

Allah bantulah atiqah dan kawan2nya untuk menghadapi long-case dan writen rural and urban health esok.. amiinnnn.. :D

Saturday, November 19, 2011

Friday, November 18, 2011

single :)


p/s: apasal aku rasa dah tak safe nak post kat fb.. so, aku post kat blog jer la kan.. :D

Thursday, November 17, 2011

nice quote


every patients suffered from HIV until proven otherwise..

every female patient is pregnant until proven otherwise..

every male is a bad-boy until proven otherwise..

hahahaha.. quote of the day..

p/s: it's from my DR.
p/s/s: "Dr how to prove they are not bad-boy??"

Wednesday, November 16, 2011

Tuesday, November 15, 2011

tak kenal diri sendiri

salam..

korang rasa korang betul2 kenal diri sendiri ke??
kenapa aku rasa, aku tak kenal diri sendiri lagi setelah 20 tahun hidup di muka bumi Allah nie..

hahahaha

p/s: aku sakit, tapi aku tak tau yang aku sebenarnya tengah sakit.. paham tak??

Friday, November 11, 2011

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails