Followers

Monday, November 28, 2011

new year, new sem, new life

assalamualaikum..

dah lame rasa tak tulis panjang kat sini.. biasa la busy kalah menteri.. hehe
asek post bende2 emo je kan..
tak de pown post2 jenaka.. hahaha

sebenarnya sekarang pown tak de idea nak tulis ape..
just tulis, so bila masa berlalu..
tahun berganti tahun.. boleh baca semula blog nie..
boleh kenang semula kenangan2 lama..

owh saya memang selalu lupa.. biasalah manusia..
so, dengan adanya blog nie, dia boleh tolong saya ingat kembali kisah2 lama..
bukan nak diratapi.. tapi nak dijadikan pengajaran untuk hidup akan datang
moga kesilapan dulu tak diulangi kembali..
moga bila rase sedih atau kecewa, boleh buka blog dan senyum :D

Maal Hijah dah tiba.. kalau di sekolah dulu, sambutan meriah..
duduk di kolej baca doa awal tahun dan akhir tahun sendiri2..
hidup dah makin berubah...
tak tau la kearah yang lebih baik atau sebaliknya..
hope berhijrah kepada yang lebih baik.. amiinn..

sem baru, posting baru..
moga lebih baik dari yang lepas..
welcome to pediatric and adolescence posting..
hoping for the best
let the past go, however learn from it

p/s: tak sedar kredit dah takde 1 sen pown dan ko-op tutup.. nampak sangat tak berapa kesah dengan prepaid celcom.. ye la.. dok tepon mak jer.. bukan ade sesiape.. haha

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails