Followers

Monday, December 19, 2011

saya bukan budak mrsm

salam..

Dr S: sekolah mana dlu? (dy tanya semua ahli group, dlu sekolah mne)
A : mrsm balik pulau
B : mrsm pontian

kelas tamat~

B : eh, ada gak rupanya budak mrsm kat group nie, ingat sy sorang jer... boleh la jadi geng.. bla3

(so, sape tak sekolah mrsm xboleh jadi geng la???hurmmm)

conclusion: maybe dy tak maksud macam tu.. tp tu la 1st thought yang aku ade ble B ckp mcam tu kat 1 group. Salah ke tak masuk mrsm? salah ke kalau aku sekolah agama dulu?. she keep mention everyone ignore her, but i think she must muhasabah diri.. maybe dia ade cakap sesuatu yang menjengkelkan..

p/s: aku tak amek port pown... hehe

1 comment:

  1. biarlah si b tuh. lama2 nanti dia senyap sendiri :)

    ReplyDelete

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails