Followers

Saturday, February 4, 2012

ajal maut ketentuan Ilahi

salam alaik.

aku baru dapat berita one of our senior time sekolah dulu meninggal dunia (InnalillahwainnailaihiRojiun).. moga Allahyarhamah Anis Hj Sukarti di tempatkan dengan orang-orang beriman..aminn

then, aku berfikir.. ajal maut nie kita tak boleh duga kan.. kat mana-mana, bila-bila, kalau dah di tentukan di Luh Mahfuz kita meninggal hari tu, kita akan pergi.
kematian tu tak mengira usia muda atau tua, tak mengira punca; even someone yang ade penyakit chronic pown boleh hidup lama dengan izin Allah..

and aku pikir.. kalau kita meninggal, gambar-gambar kita kat fb, kat blog.. macam mana??..

p/s: aku nak delete lah semua gambar-gambar tu.. huhuhu

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails