Followers

Wednesday, February 15, 2012

sabar itu indah

salam semua...
tolong la jangan bagi aku marah..
aku bukan jenis yang senang2-sukahati nak mengamuk
tapi kalau ko buat bende yang diserve untuk aku marah..
aku memang marah la kan..
bila aku dah marah tu, please say sorry..
aku pown bukan nyer susah nak cool-down..
bila ko dah cakap soryy, aku pown da boleh sattle down..
tapi nie, ko buat muka tak bersalah tu..
owh, tolong laaa..
bukan nak kena beli pown untuk say sorry..
ko dah buat aku look-down kat ko tau..
aku nie dah la susah nak lupa bila orang dah buat keji kat aku..
please have responsibility la bro, please have right manner la..
aku kena naikkan tresh-hold patience level..

p/s: sakit hati, sakit dada.. (kaum tu memang berperangai macam nie ke?)

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails