Followers

Wednesday, March 7, 2012

happy holiday :D





assalamualaikum to all readers..

last weekend kitorg pergi PD beramai-ramai..
memang syok habis laa..
even, cuma pergi 2 hari 1 mlm, mcm dah pergi seminggu.. sangat puas hati..
takk sangka boleh pergi dengan kawan2 macam nie..

kami 1 posting dengan beberapa kawan lain bertolak dari sungai Buloh hari sabtu..
dulu (time 1st and @nd year) tak pernah pown nak berborak ngan dyorg nie.. and aku rase mesti dyorg ade yang tak kenal aku sape.. ye la aku bukan si famous-amos..
tak sangka masuk 3rd year, 1 group posting, susah-senang sama2.. jadikan kami lebih akrab..
seriously, dulu mana pernah bercakap banyak ngan nadia, ana, yana, yani, pija, km, arsya, sarah, girls yang lain.. and all the guys laa..
tapi bila masuk 1 group nie, mmg happening..
korang memang the best laa...

7th MBBS UiTM group5

p/s: hope kisah yang amat memalukan tu dapat dilupakan oleh aku dan mereka.. arghhh, malu sangat tak tau nak letak muka kat mne.. heee~~

2 comments:

  1. hahahaha.. kisah itu sgt memalukan.. tak boleh diceritakan ke khalayak ramai.. hoho

    ReplyDelete

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails