Followers

Friday, June 15, 2012

yeahhh.. it's finishhh

salam alaik....

akhirnya aku dah tak ada kena-mengena ngan elektif lagi.. hahaha...
macam-macam masalah timbul..
ntah, malas dah nak ingat, hope semua berjalan dengan lancar..
hope tak ada masalah yang mendatang after buat report nie...
walaupon sebenarnya group kitorang antara yang lambat habis.. tak pe laaaa... nak buat macam mana kan..
however, after it finish.. i'm having a great relieve..
hilang rasa risau tu skit (ade lagi risau, takut dr cakap apa plak untuk kitorang pye report nie.. huhu)

and akhirnya aku boleh balik (sekali lagi)
dengan aman-damai harmoni..
dah tak payah nak pikir pasal elektif lagi dah.. yelaa ari tu aku balik, aku asik pikir pasal eketif jerr.. huhu
(even makan durian pown ingat kat questionnaire yang belom buat.. haha tipuuu..)

tapi ape2 pownnn.... aku ade wishlist..
1st time aku rasa aku nak announce wishlist (padahal 1 jer yang aku wish, xde la list sangat)

aku nakkkk....
samsung galaxy S2 white (aku nak putih gakkk)
tolonglah sapa yang baik hati belanja saya, setengah harga pown jadi laaaa.. hehe

argghh.. nanti 4th year aku tak nak beli buku, aku nak beli handphone.. hahahahaha
ok, semua orang keep it secret from JPA k. hehe

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails