Followers

Sunday, August 26, 2012

after 10 years :D

Salam alaik... Eid Mubarak :D

amacam raya?? best tak? kalau tanya aku, mesti la best.. raya Aidilfitri setahun sekali..
tapi yang paling best nyer.. 
aku beraye rumah kawan-kawan sekolah rendah dulu.. setelah 10 tahun tak ketemu.. (sadis tak)
rumah bukan nyer jauh mana, tapi memang tak berjumpe.. haish..
nasib baik diorang masih ingat aku nie 'eqa'.. haha
jom layan gambar, malas mahu tulis banyak2..
lets the picture speaks.. hehe
(gambar tidak mengikut order yang sepatutnya..)
sanggup berhenti depan sekolah semata-mata mahu ambil gambar
(terpaksa lah orang lalu lalang berhenti demi kitorang)
nana-fauziah-eqa-milah-zunidah-akmal-fasiha-fara-jamil-maleha-suhaila-diba

dekat umah zunidah with her popiah nestum yang masih panas, baru keluar dari oven :)

nie kat depan umah izani@ijan.. baru bangun tido time kitorang datang tu.. ish3
(umah dia kat depan sekolah agama jer, tapi tak pernah pergi pown, 1st time masa raya ari tu)

with cikgu noraini@guru kelas darjah1 and anak dia dibah(kanan sekali) nie, rumah 2nd kitorang serbu

aku masuk kelas nie time darjah5.. then time form1 aku pindah sekolah lain sorang-sorang (xde ex SKSK), so, aku cuma ada dua tahun bersama dengan mereka-mereka nie, beside aku sekolah agama tak sama dengan diorang, aku kelas bawah satu tahun.. tapi diorang treat aku baik sangat.. thanx korang,
aku ingat lagi, mula-mula aku masuk kelas nie, aku tak kenal sape, nasib baik la aku ade kenal fasiha and fauziah sebab diorang tu sedara mara aku gak, so ade lah kawan, then tak lame pastu aku dah boleh cope ngan korang nie...
korang the best laa.. even , ade yang aku dah tak ingat nama.. korang still ingat kat aku lagi kan... terharu sewhh

p/s: hope raya tahun depan ramai lagi boleh join sama.. :)

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails