Followers

Wednesday, August 8, 2012

fakulti perubatan UiTM kampus Selayang



salam alaik..

cantik tak fakulti kitorang.. kecik jer fakulti nie...
yang belah kanan tu kolej
kiri klinik pakar
tengah tu bangunan akademik..

taip dengan sangat cepat sebab da nak pergi kelas nie..

hari tu mak ada tanya:
"uda, ain duduk level berape?" (kolej kitorang ade 12 level)

aku: "ooo, tak tau la pulak.. huhu, dah lama tak nampak ain."

hahaha.. nampak sangat walaupun satu bumbung tapi sangat susah nak bertembung dengan each others kan..

dah nak masuk 2 month still tak tau sape duduk level mane, dyorang duduk level mana..
sebab dok tengok orang level sendiri jer.. huhu

p/s: banyak nya kerja menunggu

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails