Followers

Monday, September 24, 2012

seriousness :P

assalam..

hai, it's been a while i didn't update any news here.. 'busy' meh, (or more accurate is lazyy.. heee~)

i'm currently addicted surfing for this very cute-eye catching - girly thing..

which are:

smartphone cover (samsung galaxy S2)


another good one, which u don't need to bring along your purse anymore.. hehe (it suit me..)

this one is very eye-catching-cute thing, but that 'someone' also must have the same phone 
(gedikkkk :P)

p/s: padahal S2 pown xde, nak berangan ade casing yang super-duper cute nie.. cehh..
p/s/s: am i a stingy person or just saving a litlle??
p/s/s/s: can i get that phone as a free gift.. haha (berangan lagiiii :P)

want to look more design: click here they have a a lot of other design for various type of smartphones.. (lucky u those having smartphone..=D )

Tuesday, September 11, 2012

pulangkan JENAB kami...

salam alaik..

petang tadi mak call and bagitau 1 cerita yang sangat mengejutkan..
JENAB hilang.. huuhu

abang letak JENAB depan rumah, and pagi tadi (selasa) nak gie keje tengok, JENAB dah tak de..
how dare orang amek JENAB kesayangan abang.. KEJAMMM GILERRRR....

JENAB baru umur setahun ok, aku pown x pernah bawak JENAB jalan2 (even bawak jalan kat laman rumah pown abang aku bising, siap suruh bayar deposit lagi..

aku baru perasan, dah setahun JENAB bersama kitorang, aku tak pernah amek gambar JENAB..

kalau korang nak tau JENAB macam mana..

dia sama macam nie:

JNB 4157

plastik bawah pintu depan pown abang tak bukak lagi, sebab dia kata takut kotor...

owh cik JENAB, pulanglah kembali kerumah, dan ciptalah kenangan2 baru.. (T.T)

sape ade nampak kete nie kat area JB especially, hope dapat contact balai polis berhampiran

Monday, September 3, 2012

jatuh cinta :)

arghhh, boleh jadi giler tengok hp kat atas nie...
tak jumpe pown kat mana2 kedai~~ huhu
nak sekeping boleh???

http://www.lelong.com.my/samsung-galaxy-s2-pink-limited-edition-unit-24-months-warranty-satugadgetdotcom-113122260-2012-10-Sale-P.htm

kat website nie harga dia RM1337.. macam tak sanggup jer nak beli..

p/s: ok, eqa bawak2 bersabar.. nafsu je tuuuu.. T.T (nangis berjurai air mata... huhu
arghhhhhhhhhhhhhhh.

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails