Followers

Tuesday, September 11, 2012

pulangkan JENAB kami...

salam alaik..

petang tadi mak call and bagitau 1 cerita yang sangat mengejutkan..
JENAB hilang.. huuhu

abang letak JENAB depan rumah, and pagi tadi (selasa) nak gie keje tengok, JENAB dah tak de..
how dare orang amek JENAB kesayangan abang.. KEJAMMM GILERRRR....

JENAB baru umur setahun ok, aku pown x pernah bawak JENAB jalan2 (even bawak jalan kat laman rumah pown abang aku bising, siap suruh bayar deposit lagi..

aku baru perasan, dah setahun JENAB bersama kitorang, aku tak pernah amek gambar JENAB..

kalau korang nak tau JENAB macam mana..

dia sama macam nie:

JNB 4157

plastik bawah pintu depan pown abang tak bukak lagi, sebab dia kata takut kotor...

owh cik JENAB, pulanglah kembali kerumah, dan ciptalah kenangan2 baru.. (T.T)

sape ade nampak kete nie kat area JB especially, hope dapat contact balai polis berhampiran

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails