Followers

Monday, October 8, 2012

momoe bag


salam alaik..

haiii~~
last weekend we went to SOGO + TAR road aka jalan TAR.. hehe
buat pe?? shoping leeeee~~

eqa beli sikit jer.. haha (abes duit byk gak even beli 3 barang jer~)

nak tau beli pe??

beg momoe.. hehe comel x??
nie adew sale~ dalam 50 % kowt.. hehe.. 
hepi ade beg yang boleh muat semua harta bende.. 
ye laa nak g hosp semua bende nak bawak kan..

dulu eqa g hosp bwak beg bwah nie.. 
tp dy kecik sket.. so mselalunya lab-coat kena pegang..
so, saya yang 'terlalu rajin' nie selalu tinggal barang2 tok examination..
so that lab-coat boleh masuk dalam beg.. hehe
(buku pown i xbwk.. hehe)

this one pown from momoe~ (dah boleh jadi duta momoe x??)
kesian beg nie, da buruk da.. 
sebab ari2 dok gne,
-kelas-shoping-frim-balik kg-
owh, lepas nie beg oren akan ku bawa bila pergi berjalan2 saja.. 

tak ramai orang gune bag momoe kan..hehe..
mari lah guna momoe bag, ia cantik, stylo, dan boleh dibawa kemana2 sahaja (contohnya, dia telah berjaya naik titian kanopi di FRIM).. haha

ok laaaa... nak cerita beg jer sebenarnya..

"sesuatu bende tu bukan jadi harta kita, selagi kita belum bawa barang itu ke jalan Allah" quote from someone

jom beg2ku, kita pergi berjihad~~ yeahh!!!

2 comments:

  1. Eh..kat sogo ad momoe ke?kat part mne??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat area belakang2, tak banyak pilihan pown

      Delete

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails