Followers

Saturday, November 17, 2012

sepokok durian makan sekampung

salam alaik..
how holiday everyone??
aku?? aku biase jer.. balik cuti nie semua busy..
abang and angah pown tak balik kampung, oh, dyorang balik masa kak Emy kawen (cousin aku)..
a'ah la kitorang lupa plak nak amek gamba ngan k.Emy an d abg Qairul.. nak tau sebab ape??
dyorng buat pelamin kat luar rumah.. then, time bersanding tu hujan plak..
ktorang yang tak berapa rajin nak menyemak time hujan memang lepak2 makan maruku je la kat kemah pengantin tu.. haha

btw, aku jumpa cousin aku yang belajar kat ukm tu, dia masuk setahun lambat dari aku, tapi dia dah final year.. how?? (btw, dia sama umur ngan aku..) pastu boleh plak dia gelakkan aku, dia kata "eqa, kau dah lompat pown aku abes awal gak".. cehhhhh..  'ye la kau amek account, aku amek medic..

and mak aku busy pagi rewang rumah kawan dia petang pegi mengaji kat masjid
ayah busy repair and renovate rumah
kereta kancil kat rumah tu rosak..
motor adik aku pakai..
so, aku duduk rumah, masak, main ngan adik aku (itu pown kalau diorang tak keluar berjalan), tengok tv, tengok laptop, kemas rumah.. haaa tu je laaa

abang kawen 24/11 so, semua busy dengan preparation for abang..
aku telah dipinggirkan.. hahahaha

eh, cerita tak melambangkan tajuk..
btw, memang kat depan rumah aku ade pokok durian sepokok, tapi buahnya telah dimakan untuk sekampung.. dah la pokok tu kurus jer, tak perasan pulak buah dia banyak bukan main...

k, jujur aku malas nak pergi kelas isnin nie.. :(

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails