Followers

Monday, December 24, 2012

kacang pool/pol

salam alaik...
nest week exam, tapi aku sempat lagi post pasal makanan kan.. haha
nie tadi la nampak ade orang johor post gie makan kacang pool,
kacang pool nie asal dari singapore..
kat johor pown yang aku tau, ade jual kat plaza larkin..
kat tempat lain tak pernah plak jumpa..
aku pown pernah makan sekalik jer, masa tidur umah kakak ainaa nak gie amek sijil spm...
sedap woooo

bila lagi la aku nak gie plaza larkin cari bende nie..
huhuhu

nak harap kat KL memang tak jumpa la kan...
cari mee bandung Muar kat KL nie pown susah, apetah lagi kacang pool kan..

k la, good luck exam.. haha
:D

No comments:

Post a Comment

others thought:

Pages

post yg da bersawang

Related Posts with Thumbnails